Drømmen om brygga

Årevis med lengselsfulle gåturer langs industribygningen ved seilloftet i Drammen, kulminerte i en uforglemmelig mulighet: kjøpet av selve bygget. Debbie og Leon, sammen med sine tre barn, åpnet et nytt kapittel i livene sine idet de realiserte drømmen om brygga.

Inspirert av New Yorks pulserende energi og mangfold, formet de interiøret til en bemerkelsesverdig blanding av det gamle og det nye. Historiens sjel smeltet sømløst sammen med modernitetens fremskritt.

Deres hjem er en harmonisk fusjon av eksklusivt og beskjedent, hvor nøye utvalgte objekter er kjærlig plassert og omhyggelig kuratert. Men dette er ikke et sted av statisk eleganse. Det er et dynamisk hjem der objekter og møbler blir byttet ut og transformert hyppig, som bølgende kapitler i deres fortelling.

Hjemmet er en reise i seg selv, en utforskning av egne identiteter og verdier. Gjennom dets dører blir familiens kjærlighet og samhørighet vevd sammen med omgivelsenes skiftende lys og skygger. Brygga er mer enn bare et sted å bo; det er et uttrykk for deres lidenskaper, drømmer og det evige ønsket om å skape. Leon og Debbie eier og driver Studio Henni.

Følg Debbie på Instagram @debjoh.